event firmowy w restauracji

Jakie atrakcje na event firmowy w restauracji?

Event firmowy to fantastyczna okazja, aby wspólnie uczcić sukces firmy lub zacieśnić mniej formalne więzi między pracownikami. Takie wydarzenia zazwyczaj nie są codziennością, dlatego warto zadbać o ich niepowtarzalny charakter. Organizacja eventów firmowych to coś, na czym w Moderne Artisanal znamy się bardzo dobrze. 

Niepowtarzalne cocktail menu na imprezy firmowe

Koktajle są naszą pasją. Dlatego znamy się na nich jak nikt inny. Nasza doświadczona kadra barmańska skomponowała kartę drinków, które znajdą swoje uznanie nawet u najbardziej wymagających gości. Oferujemy koktajle klasyczne, ale również takie, których przygotowanie może wywołać dreszcz emocji. Zabawa z ciekłym azotem, przygotowywanie koktajlu na otwartym ogniu czy drinki zmieniające kolor to tylko niektóre z możliwości, jakie tworzy nasz bar.

Unikalna karta dań na wydarzenia firmowe

Kuchnia to nieodłączna część naszego życia. W Moderne Artisanal stale rozwijamy swoją wiedzę na temat dań ze wszystkich zakątków świata. W naszej karcie dań, stworzonej przez wybitnych kucharzy, znajdują się pozycje, którym nie oprze się nawet najbardziej wysublimowane podniebienie. Osoby niejedzące mięsa znajdą dania wegetariańskie i wegańskie. Natomiast mięsożercy mogą liczyć na świeże, wyselekcjonowane mięso wysokiej jakości. Jednak klasyczne posiłki to tylko część naszej karty. Osobom organizującym eventy firmowe w restauracji proponujemy pokazy kuchni molekularnej. Oprócz tego, oferujemy specjalne interaktywne menu, które pozwoli przybliżyć uczestnikom imprezy ideę i tajniki kuchni molekularnej.

Dodatkowe opcje, które zmienią event firmowy 

Chcąc uczynić event firmowy jeszcze bardziej unikalnym, możemy zaproponować dodatkowe rozwiązania dopełniające przygotowane karty drinków i dań. Jednym z nich jest szwedzki stół, którego różnorodność przybliży uczestnikom imprezy pełną paletę smaków oferowanych przez kucharzy Moderne Artisanal. Możemy zaoferować również open bar na piwo, wino, ale również na alkohole wysokoprocentowe. Aby zadbać o odpowiednią ekspozycję Waszej marki, oferujemy możliwość jej brandingu za pomocą mappingu na ścianie. Dodatkowo, profesjonalny fotograf może uwiecznić takie niepowtarzalne wydarzenie, a profesjonalny DJ przygotuje unikalny set, aby zapewnić odpowiednie wrażenia muzyczne podczas całej imprezy.

Ocena artykułu:

5/5
(25 głosów)

Czytaj również na mixolopedii

Miksolog

Miksolog to pojęcie używane zamiennie z barmanem. Mimo to te dwa terminy różnią się od siebie stopniem kwalifikacji.

Kuchnia molekularna

Kuchnia molekularna, inaczej kuchnia kreatywna, to jedna z ważnych dziedzin gastronomii. Charakteryzuje się łączeniem kulinarii z procesami chemicznymi i fizycznymi, prowadzącymi do obróbki żywności.

Aperol Spritz

Aperol Spritz to drink, który powostał we Włoszech około 1919 roku. Robi się w go z Prosecco, Aperolu, wody gazowanej, kostek lodu oraz kawałka pomarańczy.