Event firmowy - jak urządzić?

Rezerwacja stolika w restauracji Moderne Artisanal

Nie każda restauracja prowadzi rezerwowanie stolików. W przypadku bardziej obleganych lokali rezerwowanie stolików jest standardową procedurą. Jeśli chcesz spędzić piątkowy wieczór przy stoliku dla dwojga, lepiej pomyśl o tym wcześniej, by nie spędzić trzech godzin w długiej kolejce. Rezerwacja stolika w restauracji jest dostępna telefonicznie oraz online. Wersja internetowa rezerwacji stolików jest znacznie prostsza, szczególnie, kiedy w ciągu tygodnia jesteśmy ciągle w pracy i nie mamy czasu na wykonanie telefonu.

Rezerwacja stolików online

W Moderne Artisanal rezerwacje na kolację można wykonać telefonicznie i online. Nie musisz przygotowywać żadnych informacji – wystarczy Twoje imię i nazwisko, data rezerwacji oraz godzina, a także numery kontaktowe. W panelu rezerwacji znajdziesz wizualizację stolików w restauracji, by wybrać ten, który w największym stopniu spełnia Twoje oczekiwania. Moderne Artisanal jest otwarte między 17:00-23:30. Rezerwacja stolika w restauracji jest możliwa do 30 minut przed zamknięciem lokalu. 

Rezerwacja stolików na spotkania firmowe

Przestrzeń na duże eventy firmowe powinna być zarezerwowana wcześniej, niż stoliki na mniejsze spotkania. Wówczas właściciele restauracji mają czas na zapewnienie jak najlepszej obsługi dla gości – zarówno pod względem gastronomicznym, jak i rozrywkowym. Rezerwacja stolików na event firmowy wiąże się z możliwością wybrania dogodnych dla typu spotkania usług. W ofercie Moderne Artisanal znajdziecie możliwość wynajęcia szwedzkiego stołu, open baru, profesjonalnego fotografa upamiętniającego wydarzenie oraz ścianki wyświetlające logotyp firmy. Restauracja organizuje spotkania biznesowe do 100 osób, gdzie koszt rezerwacji stolika na spotkaniu firmowym od osoby to 180 zł.

Ocena artykułu:

5/5
(20 głosów)

Czytaj również na mixolopedii

Kuchnia molekularna

Kuchnia molekularna, inaczej kuchnia kreatywna, to jedna z ważnych dziedzin gastronomii. Charakteryzuje się łączeniem kulinarii z procesami chemicznymi i fizycznymi, prowadzącymi do obróbki żywności.

Mocktail

Mocktaile coraz częściej pojawiają się w kartach ekskluzywnych barów – to doskonała opcja dla niepijących.

Miksologia

Miksologia sygnalizuje wyższą sztukę przyrządzania drinków alkoholowych – wyrafinowaną recepturę i dopracowany finisz.