event firmowy w restauracji

Wydarzenia firmowe w restauracji – jak je zorganizować?

Wydarzenia firmowe to okazja na uczczenie sukcesu w pracy. Przy organizacji takiego eventu warto zadbać o unikatowe miejsce, które zapadnie w pamięci wszystkich uczestników. Nie tylko przestrzeń ma znaczenie. Wykwalifikowana obsługa i ciekawa, niepowtarzalna karta drinków i dań to kolejne punkty, które warto odhaczyć planując wydarzenie firmowe. Wszystkie te aspekty można połączyć organizując event firmowy w Moderne Artisanal.

Wydarzenia firmowe w Moderne Artisanal

Moderne Artisanal to restauracja i najbardziej zaawansowany bar w Polsce w jednym. Dzięki innowacyjnej karcie, która łączy w sobie elementy klasyczne z kuchnią molekularną, na każdej imprezie firmowej możemy osiągnąć efekt wprowadzając w osłupienie wszystkich jej uczestników. Niepowtarzalny wystrój naszych wnętrz tworzy unikalny klimat, który trafia w nawet najbardziej wymagające gusta. Doświadczona załoga Moderne Artisanal będzie czuwać nad przebiegiem wydarzenia firmowego, dbając o odpowiedni dobór drinków i wyjątkowe wrażenia wszystkich gości.

Jak wygląda wydarzenie firmowe w Moderne Artisanal?

Organizowane przez nas wydarzenia firmowe mogą trwać nawet pięć godzin, a nasza przestrzeń pomieści do 100 uczestników. Do dyspozycji uczestników są różne warianty programu imprezy. Mogą zaangażować się w tworzenie koktajli podczas interaktywnych warsztatów lub poznać tajniki nowoczesnych metod molekularnych. Oprócz tego, do dyspozycji gości jest świetnie skomponowana karta dań, a nasi kucharze zaprezentują tajniki kuchni molekularnej. Barmani przygotują najpopularniejsze drinki, które przemawiają do podniebień pod niemal każdą szerokością geograficzną. 

Jak zorganizować event firmowy w Moderne Artisanal?

Wydarzenie firmowe w Moderne Artisanal jest proste do zorganizowania. Wystarczy wybrać wariant, który najbardziej przypadnie Wam do gustu. Klient może wskazać ulubione menu drinkowe oraz jedzeniowe, a my zajmiemy się skomponowaniem idealnego połączenia. Zapraszamy do skorzystania z formularza kontaktowego dostępnego na naszej stronie internetowe.

Ocena artykułu:

5/5
(18 głosów )

Czytaj również na mixolopedii

Kuchnia kreatywna

Kuchnia kreatywna to pojęcie używane zamiennie z kuchnią molekularną. To nowoczesna dziedzina gastronomii, która łączy porcesy chemiczne i fizyczne w przyrządzaniu potraw.

Gotowanie sous vide

Na czym polega gotowanie sous vide? To jedna z metod używanych do tworzenia potraw kuchni molekularnej.

Ciekły azot

Do czego wykorzystuje się ciekły azot? Jest to jeden z ważnych elementów kuchni molekularnej.